De smartphone als veelzijdige hulp jonge ondernemer

Steeds meer jongeren maken gebruik van smartphones, het aantal smartphones dat wordt verkocht neemt jaar na jaar toe en ook ondernemers kunnen niet meer om de handige gadget heen. Uit onderzoek blijkt dat het vooral jonge ondernemers zijn die veel gebruik maken van smartphones en alle opties benutten.

De smartphone biedt dankzij zijn veelzijdigheid veel voordelen voor ondernemers. Het grootste voordeel is zonder twijfel de integratie met internet. Met een smartphone en het juiste gsm abonnement ben je overal verbonden met het internet en kun je dus overal even snel wat informatie online opzoeken, netwerken, je email checken en eventuele binnenkomende email beantwoorden.

Deze opties zijn voor jonge ondernemers erg belangrijk. De smartphone wordt veelvuldig gebruikt als hulpmiddel om specialisten te vinden en deze snel te kunnen bereiken. Daarnaast is het netwerken erg eenvoudig met speciale apps waarmee visitekaartjes digitaal kunnen worden uitgewisseld. Het scheelt niet alleen veel tijd, maar je raakt je visitekaartjes ook nooit meer kwijt. Tot slot is ook het snel beantwoorden van email iets wat ondernemers kan helpen bij het onderhouden van relaties. Een snelle respons wordt vaak erg op prijs gesteld en het toont ook een stukje professionaliteit.

De smartphone zal naar alle waarschijnlijkheid in de toekomst een nog belangrijkere rol gaan spelen en de jonge ondernemer van de toekomst zal dan ook niet meer om het handige apparaatje heen kunnen. Het is ondernemers dan ook aan te raden om alle ins en outs te leren kennen en niet voorbijgestreefd te worden.

bron:
http://www.youtube.com/watch?v=y1Pf7gR6mpk

 

Tags: , ,

 

Deel dit