Beste jonge ondernemers van 2012

Sprout, het ondernemersblad dat ondernemers inspireert heeft Bernd Damme en Steijn Pelle uitgeroepen tot de twee beste jonge ondernemers van 2012.

In 2011 startten de jongens met Cravatta Pelliano. Zij verkochten Italiaanse stropdassen van eigen ontwerp via zowel webwinkels als retailers als shop-in-shop. Binnen korte termijn zullen zij hier ook pochets, vlinderdassen, sjaals en colberts aan toevoegen.

Over Damme en Pelle werd gezegd door jurylid en hoofdredacteur van Sprout, Ewald Smits dat zij rasechte ondernemers zijn. En dat zij overal manieren in zien om geld te verdienen en samenwerkingen in zien.

Voordat Damme en Pelle begonnen met Cravatta Pelliano had Damme al ondernemerssucces met Eyewear.nl en Pelle met ELF Entertainment. Over echte ondernemers gesproken…

Beide jongens zetten zich in voor het stimuleren van jong ondernemerschap in Nederland. Dit doen zij met de stichting Young Entrepreneurial Sagamores.

Naast dat Damma en Pelle de prijs voor beste jonge ondernemers in ontvangst genomen hebben is er nog een prijs uitgereikt. De publieksprijs is dit jaar voor het eerst uitgereikt en gewonnen door Rick van Beers. Hij is pas 18 jaar en wist in één week tijd 2.482 stemmen bij elkaar te krijgen. Hij heeft hiermee een goed doel gesteund en wat voor een; Pink Ribbon kreeg voor iedere stem 25 cent. Rick van Beers is de ondernemer achter NewRensponse.

 

Tags: , , ,

 

Deel dit